MemiluMemilu

Slett Memilu-kontoen din og dataene dine

Oppdatert: 28. oktober 2026

Dette er en oversettelse. Hvis den avviker fra den engelske versjonen, gjelder den engelske versjonen.

Denne siden forklarer hvordan du sletter en Memilu-skykonto og dataene som er knyttet til den. Hvis du bruker Memilu uten skysynkronisering, har du ingen konto: Alle innleggene dine lagres bare på enheten din (se «Innlegg på enheten din» nedenfor).

Slett i appen

  1. Åpne Memilu og logg på kontoen du vil slette.
  2. Trykk på knappen Konto øverst til høyre.
  3. Velg «Slett kontoen» nederst, og bekreft.
  4. Hvis det er en stund siden du sist logget på, ber Memilu deg logge på igjen for å bekrefte at kontoen er din.

Slettingen skjer umiddelbart.

Slett på forespørsel

Hvis du ikke har tilgang til appen, kan du sende e-post til [email protected] fra adressen som er knyttet til kontoen din med emnet «Slett kontoen». Vi vil slette kontoen og skydataene som hører til den, innen 30 dager og gi deg beskjed når det er gjort. Hvis du skriver fra en annen adresse, vil vi be deg bekrefte at kontoen er din.

Hva som slettes

Etter sletting kan ikke skydata gjenopprettes.

Hva som ikke slettes

Slett bare innleggene dine i skyen

For å beholde kontoen, men slette skydataene: Konto → «Slett skydata». Innlegg på enheten din beholdes, og du kan slå på skysynkronisering igjen senere.

Innlegg på enheten din

Innlegg uten skysynkronisering finnes bare på enheten din. For å slette dem kan du slette innlegg i appen eller tømme nettstedsdataene for memilu.com i nettleserinnstillingene. Android-appen fra Google Play oppbevarer innlegg i dataene til nettleseren som kjører den (vanligvis Chrome): Å avinstallere appen alene sletter dem ikke, så tøm memilu.com-dataene i den nettleseren. Lagre en sikkerhetskopi først hvis du kan komme til å trenge innleggene: De kan ikke gjenopprettes.

Flere opplysninger finnes i personvernerklæringen.